Uncategorized

Leiebil på Gardermoen lufthavn

978x

Norges nasjonalflyplass ligger i Akershus fylke, nærmere bestemt på grensen mellom Nannestad og Ullensaker kommune. Flyplassen ble åpnet i oktober 1998 og avløste den nå nedlagte flyplassen på Fornebu i Oslo. Det er ca. 45 kilometer inn til Oslo sentrum via motorvei eller en kan ta flytoget, som kjører inn til sentrum av Oslo på kun 19 minutter.

Gardermoen har etter hvert blitt en populær flyplass og hadde i 2015, mer enn 25 millioner passasjerer. Mange bedrifter bruker også Gardermoen og området rundt, til møte og kursvirksomhet. Dette skyldes flyplassens sentrale beliggenhet, som gjør det enkelt å samle ansatte fra ulike deler av Norge. Samtidig har det kommet fler og fler kurs- og konferansehoteller rundt flyplassen.

Lei bil på Gardemoen og opplev denne mangfoldige delen av Norge

Top-Best-Car-Rental-Companies-in-Dubai-UAE

Skal dere besøke et av de populære skisportstedene som ligger i distriktet rundt Mjøsa, kan en enkelt fly til Gardermoen. En kan fly direkte hit fra de fleste byene i Norge, som Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø, men også fra mindre steder som Røros, Alta og Stord. Så er det bare å arrangere en leiebil og i løpet av et par timers kjøring, kan en være fremme ved Lillehammer, Trysil, Hafjell eller Lisætra. Spenn på skiene og nyt den flotte naturen. Den andre veien, er det selvsagt ikke langt til hovedstaden og de mange attraksjoner en finner der.

Det er enkelt å leie bil på Gardermoen. Gå ned til ankomstområdet der du vil finne skrankene for bilutleie.  De fleste større utleie selskaper er tilstede. En kan leie bil fra Hertz, som med sine 11.000 utleiekontorer, er det største utleie selskapet i verden. Avis, som også er blant de største eller Europcar, som er en av de største i Europa. Du kan også velge Budget, som med sine 265.000 biler er blant verdens største. Sist men ikke minst, kan en leie bil fra Osloleiebil.no – Bilutleie Gardermoen.

Noen gode tips før du setter deg bak rattet

De fleste er vel vant med å kjøre bil i Norge, men det er likevel et par ting en bør tenke på.
Skal dere kjøre på fjellet, så husk at det kan være langt til nærmeste bensinstasjon. I tillegg bør en være forberedt på smale og glatte veier. Så husk nødvendig vinterutstyr til bilen.

–  Du må alltid ha med deg gyldig førerkort ved kjøring i leiebil i Norge.

235133.anschnallen_epg_keystone–  Alle passasjerer må til enhver tid bruke bilbelte.

–  Mobiltelefonen må ikke brukes når du selv kjører.

Det som gjenstår da er å bestemme seg hvor ski og fjell eller hovedstad, komme seg i bilen og dra på tur!